Voorlichtingsinfo


Receptgeneesmiddelen

Apotheek Oirschot levert het volledige assortiment receptgeneesmiddelen dat in Nederland is geregistreerd en toegestaan uit voorraad. Indien een artikel niet op voorraad is, kan dit eenmaal per dag bij de groothandel worden bijbesteld. Door onze specialisatie op het gebied van receptgeneesmiddelen zijn wij in staat u volledig te begeleiden bij het gebruik ervan.

Hulpmiddelen
Apotheek Oirschot heeft de beschikking over een volledig assortiment hulpmiddelen. Hierbij valt te denken aan incontinentiemateriaal, hulpmiddelen voor injecties, hulpmiddelen bij de behandeling van CARA, hulpmiddelen voor de diagnose en begeleiding van diabetes. Deze hulpmiddelen kunnen veelal ook voor rekening van de verzekering worden afgeleverd.

Voorlichting en instructie
Bij het gebruik van moderne geneesmiddelen en/of hulpmiddelen is voorlichting essentieel voor een goed resultaat. Wij realiseren ons volledig de verantwoordelijkheid die wij in deze hebben. Vandaar dat ons personeel regelmatig bijgeschoold wordt om u te voorzien van de optimale informatie. Afsluitend wordt dit vaak aangevuld met schriftelijke informatie.